Soccer cupcake and decorated cookies!!!

I should say this is of the tough task ive done wondefully sebab susah hbs pkir nak buat 3d dome shape soccer ball atas cupcake. Mmg lah boleh je pki tangan. For the garisan and cuttig black pentagon tu ok lah. Tapi bila nak buat dome tu ada berani bet dome sama shape utk semua 40 cupcake. Huhuhu sib baik dapat figure out cara nak buat nya pagi sblm kena buat cupcake ni huhuhu kalau tidak, mesti tak cantik kan. Tak sama dome nya..

Cookies pun agak mencabar utk buat pentagon nya. Nanti thk sini hasilnya ya

20120113-102600.jpg

20120113-102618.jpg

20120113-102634.jpg

20120113-102646.jpg

20120113-102938.jpg