Hello kitty candy Buffet

image

image

image

image

Its kiera Amelie’s birthday!!! Its hello kitty theme. All desserts on the table were customs made hello kitty theme. Everything is so cute and beautiful and sweet. I’m good at making people sweeeetttt.  Sweet tooth sweet eyes sweet smile.

If you would like to order or make custom candy buffet. Do contact us at:

SMS/whatapp: 0126273466
Instagram: angelcupidkitchen
Email: angelcupidkitchen@gmail.com
Fb: angel cupid kitchen

RM599 – Candy Buffet promotion! manyak murah candy buffet

promocb

 

we are currently on our promotion for candy buffet!! at only rm599 and you can get lovely, funky or what ever theme you want for your candy buffet! it can accommodate 70 people of your party!! candy buffet murah!!!

 

if you would like to enquire more details of the candy buffet drop me a hello at :

hp sms/whatapp/wechat: 0126273466

fb: Angel Cupid Kitchen

instagram: angelcupidkitchen

email: angelcupidkitchen@gmail.com

thx!

Candy Buffet a.k.a Dessert Table 2012

ini nak share hasil hasil yang telah dihasilkan oleh ACK sepanjang tahun 2012. sebenarnya banyak lagi tapi malas nak cari dah. hahahah tak sabar nak share citer citer kat sini lak. rasanya ramai dah tahu kan rina dah buat outlet baru sekarang kt komplek PKNS shah alam, selangor. alhamdullilah semua nya berjalan lancar. rintangan tu pastilah ada macam macam kan. mn boleh tak ada. tapi alhamdullilah dengan support support yang rina dapat insyallah akan teguh berdiri. especially hari ni mcm kecewa sikit. ada lah satu masalah ni. tapi we must take everything positively. hubby rina pun mcm down sikit, tapi kita kena pujuk supaya semangat dia naik balik. apa yang terjadi mungkin ada hikmahnya kan. setiap apa yang Allah rancang mesti ada kebaikan disebaliknya. sekarang ni mmg rina pikir mcm tu jer. tak nak dah pikir pikir negatif yang boleh menjatuhkan semangat diri sendiri lagi. meh meh kita sama sama naikkan semangat untuk majukan ekonomi keluarga. hehehehe..

dah lah tu banyaklak rina ni bercerita masalah hati ni. tak tahu nak citer kat mana lagi, dapat citer kat sini jer lah. moga moga reader faham lah apa yang rina ceritakan ni yerk. hehehe.. kalau tak faham. meh kita buat buat faham hehehe… suker suker suker