Soccer cupcake or football cupcake?

Either one pun boleh. Kan kan. Suka betul rina ni menceceh kat sini. Ada ke tidak org yang membaca kat blog ni tah. Xapalah yg penting luahan perasaan sy dicurahkan dlm blog ini. Chewahh hehehe. Almaklumlah skrg kan tgh berpantang. jd kawan bercakap takder hehehhee. Sapa lagi yang tgh berpantang angkat tgn!!! Hehehehe

20130525-153502.jpg

Ini ialah melor. Kawan bercakap saya selama tiga hari ni sbb melati and harris balik kampung batu pahat ikut granma and grandpa dia. Nak g main ngan makcik pakcik dia la tu a.k.a sepupu rina. Mostly sepupu2 rina kecik lg kebanyak sekolah rendah baru. Jd seronok lah budak2 ni kalau blk kg. sanggup tinggal mummy ni ha jehehhee. Clingy lah mummy ni. Melor ni baru umur sebulan. Tak sampai pun sebulan lg. lg tiga hari. Sekejap jer. Alhamdullilah…

20130525-153816.jpg

20130525-153829.jpg

Kek Fifa – World Cup 2010 atau Kek Bola Sepak

“my son nak theme fifa” 
thup! ^-^ berdebar rasa hati.. tak pernah aku buat theme fifa nih.. dup~ dap~ dup~ dap~ masa on the way gi kak hasnizah.. dearie.. i takut… maunya tidak.. i am not a fan of boy’s theme.. sebab i tak pernah buat! so no experience at all, and at the same time i am very excited sebab cabaran tu! hahaha
she showed me a magazine on FIFA 2010. and requested also 3 players in particulars which is
 
ronaldo 
.
.
.
.
torres
.
.
.
.
ferbregas (i hope i spell it right!)
and last but not least of course the birthday boy! i suggested to her to do umar’s fig to put on top of the jabulani ball.
she also mention kalau boleh nak ada bendera bendera taruk kat kek. but not specified where. mula2 ingatkan nak terus cucuk cucuk mcm bendera biasa. tapi ada seorang anak buah i yg sangat lah bernas ideanya mencadangkan i tarus kat kek terus.. so this is tara!!!!
ada brazil, portugal, spain, england and argentina of course.. and also one trophy.. trophy tak buat byk2 coz takut nanti crowded sama jugak ngan bola and the t-shirt.. 
i should this cake is a success since i made it through! a boy’s theme! yeya! berjaya akhirnya..  atas berkat tunjuk ajar husbandku yang comel itu yang telah membelikan ku laptop apple crunchy baru.. bestnyer lah menaip kat laptop baru nih.. hehehe.. 
alhamdullilah akhirnya berjaya.. and this is her review..

 ”Everyone loved your cake! D kids berebut d figurines, in d end ada yang tak de tangan or kaki. Thanks a lot, bday my daughter in october nanti i order cake ye?

finally there goes my boy theme.. sayang nak lepaskan sebab saya dah membelai satu satu figurine dan kek tu. tapi hati gembira sebab kek saya berjaya membuat orang lain gembira.. that is the true satisfaction! (after a few day of sleepless night!)