Bakul pastri and tart buah!

hi folks!!!

heeee suker sgt sebab produk baru Angel Cupid Kitchen dah masuk skrg ni. ini dia!!!

cantik sgt kan. ohh my sgt sesuai kalau nak buat utk hantaran. dalam dia boleh letak tart buah buah tu. ataupun macaron atau pun anything lah kiranya. tak semestinya letak tart jer tau.

yang ini tart nenas actually tapi dibentukkan menjadi buah buahan. sgt cantik dan sgt sesuai nak buat hadiah, cenderahati atau hantaran. email rina yerk kalau nak order tau. skrg ni xdpt sgt nak check hp sbb dah pindah  opis baru lagi busy. tapi kalau uolls email rina thru angelcupidkitchen@gmail.com. rina akan balas sesegera yang mungkin.

dah lama betul rina tak share citer pasal melati n harris. skrg dorang dah besar dah. dah sekolah dah masing2. dah berat dah tapi masih nak berdukung lagi. hehehe berat lah anak2 mummy oii..

melati dulu dulu kan susah nak gi sekolah kan. alhamdulllilah tahun ni nak g sekolah. sekolah sama dgn abang. tak la glamer sekolahnya mcm smart reader semua. tapi alhamdullilah setakat ni harris n melati make a very good progress. mmg cikgu2 tadika melati n harris tu. buat revision one to one dengan student dorang. mesti mummies semua tertanya tanya knp teacher teacher harris n melati boleh buat revision one to one kan. hehehe sebab sekolah dorang mmg tak ramai pun student nya. kelas abg ada lah dalam 5 orang kot paling ramai. kelas melati lak 4 orang kot plg ramai. hehe sikit kan. suker suker. biarlah mahal sikit pun byr bulan2 asalkan cikgu dapat beri sepenuh perhatian pada dorang berdua tu. kata dorang tu terlebih manja. dan salahkan semua itu pada grandma dan grandpa dorang. sgt lah memanjakan dorang berdua tu. sampai kan rina nak tinggalkan melati n harris utk daycare kat tadika yang sama sampai petang kul 5 pun tak bagi. padahal itu nak bagi memudah kan grandma nya. at least leh la rilek sikit kan. ish ish ish

dah besarkan budak budak dua orang ni. sorang dah pandai membebel which the abang sebab as abang sulung kan. kuatlah membebel kat adik tu. si adik lak dah kuat shopping kasut mcm grandma dia. ohh my.. tak larat mummy nak tanggung shopping splurge dia tu. ingat mummy ni cop duit kot. hahahahaha dah la. byk sgt dah citer kat sini. mcm mcm citer dah. tata titi tutu

Comments are closed.