Macaron and interview

Ini muka budak comel yang dahaga br lps main playground kat rumah baru.
20120418-101433.jpg

Hi folks!!!

Uhuk uhuk rina xsihat hr ni. Tgh nak jumpa doktor. Hr ni nak tunjuk gambar macaron n nak citer pasal interview rina yg akan datang on tuesday ni. Takut seh~~~ hahaha tak prepare apa pun lg. xtahu lah nak prepare apa utk interview pegawai atase pengajian tinggi ni. Takpa kita buat yg terbaik, dapat atau tidak itu belakang kira. Kalau ada rezeki kita dapat tp kalau xada rezeki xapa. Meaning rina masih diperlukan di opis rina ittew. Hehehehe mungkin kena byk baca pasal isu semasa kot and also pekeliling pegawai atase ni. Pastu kenalah make sure kerja kerja yg kita tulis dalam resume yg kita submit tu betul and kita mmg buat kerja tu kan. Kalau ada yang kes tipu resume tu, parah lah nak mencreate citer. Ingat interviewer xtahu ke kita ni menipu hehehe. Hati hati tau kang kena black list. Rina punya bos and big boss dah setuju rina proceed with the interview. Alhamdullilah… Tapi mcm mn ngan business rina nanti ohh it still go on insyallah. Chewahhh citer bagai dah dapat. Hahahaha…

20120418-101404.jpg

20120418-101410.jpg

20120418-101415.jpg

Fondant cupcake for hantaran, cupcake for doorgift and macaron in bulk

20120416-082827.jpg

Good morning peeps!!! Sungguh ceria saya di pagi hari hr ni!!! Fully recharge sebab baru blk le kg kot. Jd semangat ada sedikit lebih! Hahaha owh hr ni juga rina akan update new classes tu ACK’s page ya. So stay tune! Masih otw ke opis ni sbnrnyer, jam tak hengat. Dah lah terpaksa menyusahkan suami saya menghantar ke opis. Sebabnya, sy tertinggal kunci kereta masa tgh hr jumaat tu keluar blk rumah kat dlm kereta suami sy. So bila blk opis tu, kelas kabut sbb dah lambat and dah tak ingat kunci ada kat dlm kereta suami sy tu. cerdik kan. Hahaha kena lah tumpang colleague sampai sunway pastu naik teksi sampai sunway puramid. Hubby tunggu kat sana. Berdebar juga dah lama x tunggu teksi stesen bas ni hahahaha. Sib baik lah cukup duit nak naik teksi hr tu. haishhh lain kali buat lg mcm tu kan. Cerdik sgt!!! Hehehe

Ok lah nak mkn sarapan dulu. Enjoice lah tgk gambar ni yerk

20120416-082841.jpg

20120416-082836.jpg

Toy Story Fancy Cookies and plagiarism

ok! rina dah mkn. so ada lah semangat sikit nak menaip di malam yang hening ini. pada hal dah pukul 1 dah ni. tapi mata tak leh tidur. sebab nya saya pergi minum kopi o kaw di rumah nenek saya tadi. padan muka. oleh itu cerah lah mata saya di malam hari ini. hahahahaha.. bersama sama lah ngan suami sayang saya itu. kekekekekeke

dan suami sy telah memasakkan hotdog dek kerana kami berdua kelaparan tak makan malam. dan kerana bini dia dah berselubung dek kerana aircond baru servis sejuk ko!! heheh jadi dia pun terpaksa lah goren hotdog. menu plg simple dikala tgh mlm bebuta ini. nak keluar jgn haraplah. letih.. tapi mata tak leh nak lelap. mcm mn ni.

ohh nak citer satu kisah di mlm hari ni, ada org amik gambar candy buffet saya yang pink itu kata claimdia buat kat kenduri majlis cukur jambul entah baby elena mana kat ipoh. dia ingat ini nora elena ke apa. suker hati org buat pastu nak claim dia punya. salahs aya jugak tak letak watermark dulu2. skrg ni tgh slow2 delete semua gambar dan upload pic with watermark. atleast bagi lah credit kan. letih oh nak setup candy buffetni. campur lagi dgn berjaga malam nya. hish pantang betul tau!

okeh tak nak marah malam2. benda tu dah settle. org tu dah minta maaf n delete semua gambar from ACK. no hal no upload gambar kami tapi gv us some credit kan.

 

kek kahwin dua tingkat dan red velvet lightning mcqueen, Whoppie Pie and Macaron!

hellloooppp semua!

dah malam dah ni so it will just a short story mory. actually rian baru jer arrive dari batu pahat. lama betul tak balik kg kesana. so since dah lama tak balik kan. mcm org kemaruk lah. belasah makan mee hailam yang sedap kat bukit pasir. nasi beriyani md shah yg sgt umph! mee bandung yang tak tahu ayah rina beli kat mn hehehe dan kuih lopeh yg sangat sedap. kat kolumpo nih kuih kuih nyer mahal jer lebih. tapi tak sedap. kekekekeke seronok lah dua beradik harris n melati balik kg. ni semua dah tidur keletihan. sampai abang pun tak siap lagi homework nyer. harap2 cikgu dia pahamlah kan. anyway.. this is some of the pic ya..

Victorian inspired candy buffet

20120416-150512.jpg

Wordless ya!! This is done by ACK di balakong, for an engagement event.

Nak tambah lah sikiy kat wordless ni. This victorian inspired candy buffet done at ampang for syahida cantikkan. I love the color lah. Hear hbs lah. Hehehehe

Turquoise and pink mmg my fav color. Turquiose pun dah brp kali jd main table nyer main color kat expo. Menunjukkan sgt minat rina pasa turquoise. Anyway enjoice ya

20120416-150507.jpg

20120416-150502.jpg

20120416-150457.jpg